איחור משמעותי בקבלת מחזור אחרי טיפול IVF

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/05/2016 | 21:54 | מאת: אבגד

שלום בטיפול IVF האחרון (החזרת עוברים לפני 40 יום) התבקשתי לקחת דקסמטזון עקב פרוגסטרון גבוה במהלך הטיפול. הוחזרו 3 עוברים. אין הריון אבל המחזור מתעכב. 1. האם דקסמטזון משבש/ מעכב מחזור? 2. בגלל שאני לחוצה להתחיל טיפול חדש של IVF אפשר לקחת כדורים שעוזרים להביא את המחזור? 3. האם במחזור שמגיע בעזרת כדורים אפשר להתחיל טיפול IVF חדש? 4. האם יש משהו שעוזר במצב של פרוגסטרון גבוה במהלך הטיפול? חוץ מדקסמטזון? האם עליה ברמת הפרוגסטרון במהלך הטיפול קשור בעליה ברמת ה- LH? מה אפשר לעשות?? תודה רבה

1. לעתים. אבל לא אופייני. 2. כן. 3. כן. 4. אפשר לשנות את הפרוטוקול על מנת להשיג דיכוי טוב יותר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית