בעית פוריות-בעיות קרישה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/05/2016 | 13:45 | מאת: דינה

שלום, הבת שלי נשואה היא ובן זוגה נבדקו ושניהם בסדר ובכל זאת הם לא נקלטו. הם ניסו כמה פעמים הזרעה ולא צלח. הם עכשיו לפני הפריה IVF הרופא נתן לה לעשות כמה בדיקות לפני והתגלה שיש לה בעיות בקרישת הדם. האם יכול להיות שבעיות אלו גרמו להם לא להיכנס להריון והאם עכשיו לפני ההפריה היא עלולה לקבל טיפול כלשהו? אודה לכם על תשובתכם.

אין מחקרים איכותיים שמורים על קשר בין פריון לקרישיות דם, פרט למצבים נדירים כמו נוגדנים לפוספוליפידים שקשורים כbראה להפלות חוזרות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית