איקקלומין- האם להמשיך ליטול

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/05/2016 | 09:44 | מאת: סיון

שלום, החודש נטלתי איקקלומין בפעם הראשונה ובמעקב זקיקים נצפה זקיק קטן בגודל 11 וזקיק גדול שכנראה הפך לציסטה בגודל 32. שאלתי היא, האם להמשיך לקחת את האיקקלומין גם בחודש הבא כי הרי ראיתי שיש לי תגובת יתר לאיקקלומין. אציין כי אני חודשיים אחרי גרידה (עובר ללא דופק בשבוע 10). אודה על תשובתך.

אני לא יודע למה את נזקקת לטיפול עם איקקלומין, האם את לא מבייצת? בכל מקרה, תגובת יתר זה כשמתפתחים יותר משלושה זקיקים תקינים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית