זריקות גונל ודימום

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

18/05/2016 | 07:34 | מאת: יעל

שלום רב, התחלתי זריקות גונל ביום ה6 למחזור במינון 187.5 כשהמחזור היה לקראת סיום. היום אני ביום ה10 למחזור ויש לי דימום קל שעדיין נמשך אפילו טיפה מתחזק. האם זה תקין? האם זה יכול להעיד על כישלון בטיפול? או שזו תופעת לוואי של הזריקות?

דימום קל בשלב זה מעיד בד"כ שעוד אין תגובה שחלתית טובה בתגובה לזריקות.

18/05/2016 | 20:16 | מאת: יעל

בשאיבה הקודמת קיבלתי את אותו פרוטוקול עם מינון של גונל 200 ושאבו 23 ביציות. האם זה אומר שהפעם המינון נמוך מידיי?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית