לאחר הזרעה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

18/05/2016 | 13:49 | מאת: חנה

שלום רציתי לשאול עברתי הזרעה בתאריך 3.4 הבדיקות הראו שיש 3 עוברים 18-19 מ"מ מתאימים לשבוע 8.אני בחורה קטנה 154,הרופא ממליץ על דילול.אני לא רוצה לעבור דילול,האם במצב שלי כדאי לעבור דילול ולהשאיר שניים?מה הסיכונים אם להשאיר את כולם?תודה.

הסיכון הוא ללידה מוקדמת בכשליש מהריונות שלישיה עם סיכון לא מבוטל במקרה זה לשלושה ילדים עם פגיעה מוחית חמורה (שיתוק מוחין). ממליץ על ביקור בפגיה ובמכון להתפתחות הילד, לפני שאת מחליטה להיות אמיצה ולוותר על הפחתה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית