אלונבה ורזרבה שחלתית נמוכה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/05/2016 | 14:53 | מאת: ליאת

שלום, אני בת 39 ויש לי רזרבה שחלתית נמוכה ורירית דקה. אני לפני התחלת טיפול חמישי ופעם ראשונה עם אלונבה. אני לוקחת DHEA שלושה וחצי חודשים ובטיפול האחרון שאבו והופרו 4 ביציות (לעומת 2 שאיבות והפריה אחת בטיפול קודם). הוחזרו 3 עוברים אך לא היתה קליטה. בוצע פיפל לפני התחלת הטיפול הקרוב. האם אלונבה תורמת ליצירת יותר זקיקים שניתנים לשאיבה? האם יש תהליך נוסף שניתן לעשות לשיפור רירית הרחם כדי לעזור בקליטה? (חשוב לציין שבטיפול השני היתה קליטה אך העובר לא המשיך לגדול לאחר שבוע 8). תודה מראש ליאת

אלונבה תורמת ליצירת יותר זקיקים שניתנים לשאיבה. בד"כ כשיש יותר זקיקים רמות האסטרדיול גבוהות יותר ואז הרירית מתעבה טוב יותר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית