צילום רחם והזרעה באותו החודש

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/05/2016 | 13:14 | מאת: מבלובלת

שלום, לאחר שני הזרעות עם אוביטרל ואיקוקלימין שלא צלחו הרופא ביקש לבצע צילום רחם, אך ביחד עם זאת טען שלא יהיה ניתן לעשות החודש עוד ניסיון של הזרעה כי זה לא נהוג . כשביקשתי איקוקלימין ומעקב זקיקים לבצע לבד טען שהחודש הוא לא רוצה הריון האם יש סיבה לכך? אני יכולה לקחת איקוקלימין על דעת עצמי ולנסות לבד? זה אמור לפגוע באיזשהי צורה? אשמח לתשובתך.

הבעיה עם טיפול עם איקקלומין הוא שהביוץ עלול להקדים ואז לא תספיקי לעבור את צילום הרחם לפני ההזרעה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית