כאבי ביוץ.................

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/05/2016 | 07:51 | מאת: שירי

שלום, מדי חודש, בזמן ביוץ יש לי כאב חד באחד מצדי הבטן. אני מזהה ביוץ בעזרת ערכת ביוץ (2 פסים כהים) ולאחר מספר שעות חשה בכאב. 1. האם כאשר אני חשה כאב בצד אחד, אז תמיד הביוץ מאותו צד של הכאב? (יש לי חסימה דיסטלית בחצוצרה ימין, אז אשמח לדעת מה בד"כ קורה) 2. מרגע שאני חשה בכאבים, מהו חלון הזמן להפרות את הביצית?

1. צריך לעשות בדיקת אולטראסאונד במקביל על מנת לענות על השאלה שלך. 2. צריך לעשות בדיקת אולטראסאונד במקביל על מנת לענות על השאלה שלך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית