רירית דקה לפני הלזרת עוברים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/05/2016 | 18:18 | מאת: יעל

שלום אני בת 32 עם ילד בן שנתיים וחצי אחרי טיפולי i.v.f יש לי עובר מוקפא אחד ואני מעוננית לעשות החזרה . לפני כחודש עשיתי טיפול להחזרה עם כדורים של אסטרופן ,מדהקות אוורול והרירית היתה 6.5 ואחרי כמה ימים היא נהיתה יותר דקה ... הרופא המליץ לי לעשות 2בדיקות פיפיל . השאלה שלי היא: למה הרירית לא התעבתה כמו שצריך ? ? והאם כדאי לעשות את הבדיקה פיפל ? ו

זו באמת שאלה שצריך לברר. האם עשית היסטרוסקופיה לוודא שחלל הרחם תקין?

15/05/2016 | 12:42 | מאת: יעל

עשיתי היסטרסקופיה ניתוחית להוצאת השלייה ולאחר מכן עשיתי היסטרסקופיה וחלל הרחם היה תקין .. בבדיקות האחרונות לבירור עובי הרירית הרחם היה תקין לחלוטין ... אני לא יודעת אם כדאי לי לעשות את הבדיקת פיפל כי הבנתי שהבדיק הזו ממש לא נעימה וחוץ מזה האם כדאי לי לבדוק אפשרות אחרות אם כן אני אשמח לדעת...

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית