המשך פענוח פרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/05/2016 | 22:55 | מאת: קרן

שלום רב, בת 38. 4 הריונות ושתי לידות. ביצעתי את הפרופיל ההורמונלי שלהלן ביום החמישי של המחזור. מציינת כי בהריונות הקודמים הביוץ התרחש כיומיים לפני הווסת. כעת המחזור התקצר לי ל- 22 יום ואיני מצליחה לאתר ביוץ בערכת הביוץ הביתית. אשמח לעזרה בפענוח הבדיקה. בנוסף, ערכתי מעקב זקיקים ביום השישי למחזור והרופא הבודק אמר שישנו נוזל המעיד על כך שהיה ביוץ לא מזמן. אשמח אם תכתבו לי מה ניתן לעשות במצב כזה. ESTRADIOL (E-2): 393 pmol/L TSH: 1.59 LH:קטן מ 0.17 FSH: 1.20 IU/L PROLACTIN: 182.0 mIU/L PROGESTERONE: 51.4 nmol/L

הבדיקה לא מתאימה ליום 5 למחזור אלא למועד לאחר הביוץ או אפילו להיריון. כדאי לעשות מעקב ביוץ על מנת לברר מתי את מבייצת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית