דימום שבוע לאחר ביוץ

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/05/2016 | 11:00 | מאת: שרונה

שלום, תמיד כשבוע בדיוק לאחר הביוץ יש לי מין דימומים/הכתמות שנמשכים עד המחזור רציתי להבין למה זה קורה? הרופא שאני מטופלת אצלו טוען שזה לא מעיד על בעיה מסויימת ביצעתי בדיקת פאפ תקינה אני כרגע בטיפולי פוריות הזרעה שניה עם אוביטרל ואיקוקלימין והחודש פעם ראשונה מזה שנה שהדימומים לא הופיעו. קיבלתי כדור וחצי של איקוקלימין מהיום החמישי למחזור לכ-5 ימים. במעקב זקיקים היה בשחלה אחת זקיקים בגודל 19 ו-17 מ"מ ובשחלה שניה 19 מ"מ ,למחרת בערב הזרקתי אוביטרל . יכול להיות שלא היה ביוץ החודש? ובגלל זה לא הופיעו ההכתמות? האם אפשר להסיק מכך שהטיפול הצליח/לא הצליח? אודה לתשובתך.

יתכן ולא היו הכתמות החודש דווקא מאחר שבעקבות האיקקלומין הביוץ היה תקין יותר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית