אי פיריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/05/2016 | 14:44 | מאת: סביון

שלום רב, מזה 8 חודשים אני ובעלי מנסים להיקלט, ביצעתי בדיקת דם 9 יום לפני האיחור וניכר לפי הנתונים כי התרחש ביוץ תקין, בנוסף יש לי ציסטה בכל שחלה כשאחת מהן 5 סמ והשניה פחות (שתיהן עם ממצא צלול). זה שהתרחש ביוץ תקין אומר שהציסטות לא מהוות בעיה בכניסה להריון? לבעלי יצאה בדיקת זרע תקינה אך עם אגלוטינציה חיובית , האם זה יכול להיות מקור הבעיה? ואם כן מה אפשר לעשות עם האגלוטינציה כשנמצא כי בדיקת שתן לגילוי מחלות מין יצא תקין?

זה שהתרחש ביוץ תקין אכן מרמז שהציסטות לא מהוות בעיה בכניסה להריון. אגלוטינציה חיובית בד"כ לא מסבירה קושי להרות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית