האם מזקיק 14 ממ ניתן להכנס להריון ?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

05/05/2016 | 11:45 | מאת: חגית

רופאים יקרים . בעלת רזרבה שחלתית ירודה לוקחת חודש שני תוסף תזונה שנקרא dhea / עד למחזור אחרון לקחתי אסטרופם 2 מג כל יום . ניצפו 2 זקיקים 8 ממ ו- 11 ממ . מה שלא נראה חודשים לפני כן. נצפה גופיף צהוב , לאחר שנראה שהזקיק נעצר ב- 14 ממ . האם ניתן להקלט עם זקיק 14 ממ ? לפי מה שקראתי הזקיק אמור להיות יותר מזה כדי להקלט, לא ? אודה לתשובתכם

אם ערכי האסטרדיול טובים, >700, אני מניח שניתן.

05/05/2016 | 23:08 | מאת: חגית

שלום דר. תודה על נתשובה המהירה ערך האיסטריודל אחרי הביוץ היה 1016 e-2 lh 55 והפרוגרסטרון 17.9 יום יומיים אחרי הביוץ האם יש סיכוי להריון? עם זקיק 14ממ? מקבלת תמיכה של פרטגרסטרון

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית