טיפולי הפריה שלא הפיקו ביציות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

05/05/2016 | 07:43 | מאת: טלי

שלום, ברצוני להתייעץ משום שאני נמצאת בצומת שיש לקחת החלטה חשובה - האם לנסות בדרך תרומת ביצית או להמשיך עם דרך הטיפולים הורמונליים. שמי טלי ואני בת 39. עברתי שני פרוטוקולים. בראשון - היו שני זקיקים אבל הם היו קטנים ולכן הטיפול הופסק, הטיפול היה ארוך ואגרסיבי. נשלחתי לעשות בדיקת AMH והתוצאה לא טובה - 0.10. לאחר מכן עברתי פרוטוקול שני שבו היה זקיק בגודל מקסימלי 19 מ"מ אבל לאחר השאיבה נודע שאין בו ביצית. בטיפול השני התחלתי בלקיחת 10 ימים גלולות ולאחר מכן, דקה - 0.1 - למשך 3 ימים. ואז מנופור ופיוריגון למשך 10 ימים. האם תוכל לאמר לי לאור המידע שמסרתי כאן, האם ניתן לשפר בפעם הבאה שאעשה טיפול הורמונלי?

יש פרוטוקולים יעילים שניתן לנסות, למשל פרוטוקול ארוך או מחזור טבעי.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית