מה יכולה להיות הסיבה להזרעות שכשלו?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/05/2016 | 17:11 | מאת: שוש

שלום רב, אני אחרי שתי הזרעות על ביוץ טבעי+ הזרעות עם גירוי פיורגון ואוביטרל לביוץ. בשני הסבבים הטבעיים היה ביוץ תקין לכאורה, ובשני הסבבים ההורמונליים הייתה לי תגובה יפה להורמונים במינון נמוך, בראשון היו 3 זקיקים גדולים לקראת ההזרעה ובשניה היו 2. רמות ההורמונים היו תקינות לחלוטין ומתאימות לתמונת הזקיקים, לדברי הרופא. בינתיים, ארבע ההזרעות כשלו. חשוב לציין שאני מנסה להיכנס להריון מתרומת זרע, ועם כל מנה מקבלים דוח איכות שמפרט את ריכוז הזרע ואחוז בתנועה, אבל ייתכנו בעיות שלא מתבטאות בפרמטרים האלה... האם להערכתך במצב כזה יש טעם להמשיך בהזרעות, להמשיך ל-IVF, או שיש סיכוי שהבעיה היא בכלל בזרע?

03/05/2016 | 09:36 | מאת: שוש

יתכן וזה סתם חוסר מזל, אך ברור שרק בטיפול הפריה ניתן לבקר אחר איכות הביציות, התרחשות הפריה, איכות העובר וכו'.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית