תסמיני הריון שנעלמו

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

30/04/2016 | 22:31 | מאת: איילת

שלום ד"ר זיידמן, אני בשבוע 8+4 לאחר החזרת מוקפאים. בשבוע שעבר נצפה דופק ואני מקבלת כתמיכה קרינון פעמיים ביום. משבועיים לאחר ההחזרה ועד ללפני יומיים ליוו אותי בחילות קשות בכל שעות היום ועייפות רבה. מזה יומיים - כלום, נעלם לחלוטין. בהריון קודם הבחילות ליוו אותי ממש עד שבוע 13-14. האם יש סיבה לדאגה? האם כדאי ללכת להיבדק? תודה ושבוע טוב

לא בכל הריון חווים תסמיני היריון באותה עוצמה, אבל אם את מוטרדת למה שלא תפני לבדיקת אולטרסאונד קצרה שכנראה תרגיע אותך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית