שאיבה ללא הפריית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/04/2016 | 11:29 | מאת: חלי

בת 38.מנסה להרות מתורם זרע. עברתי 3 טיפולי ivf שבשלושתם נשאבו בממוצע 5 ביציות וכל פעם כ80 אחוז הפריות והוחזרו 2 עוברים יפים לרחם ללא הצלחה. טיפול 4 עם אלונבה,שאיבה ביום ה12 של 5 ביציות מחמישה זקיקים בגדלים מתאימים בסביבות ה20, היום 36 שעות אחרי השאיבה התבשרתי שאין הפריות. מה יכולות להיות הסיבות לכך? האם יש עדיין סיכוי להפריה עד מחר? תודה מראש.

אולי זה קשור לבשלות הביציות, בהחלט ניתן לקוות שמחר כן יצפו בעוברים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית