מעקב זקיקים ואוביטרל

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/04/2016 | 15:46 | מאת: דליה

שלום רב, אני מאובחנת כ פוליציסטית בחודש הזה הרופא נתן לי 2 כדורי אקקלומין בתקווה להשיג הריון וזריקת אוביטרל שאמר שהוא יגיד מתי להזריק אותה. יום שישי 22.04 = נצפה זקיק גודל 17 ממ אסטרדיול -802 פרוגסטרון. - 2.4 אתמול 24.04 האחות אמרה שהזקיק נעלם וכנראה אני אחרי ביוץ אסטרדיול 257 פרוגסטרון 4.2 הרופא אמר לי להזריק אוביטרל היום ולקיים יחסי מין? אבל אם אני אחרי ביוץ זה לא אומר שפספסתי למה להזריק אוביטרל?? פעם אחרונה שהיו יחסי מין זה רביעי בערב יש תקווה אם היה ביוץ שהזרע יחזיק מעמד עד שבת ?

האוביטרל מבטיח שיהיה ביוץ וגם תומך בגופיף הצהוב. לא סביר שהזרע יהיה יעיל כעבור שלושה ימים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית