Ivf

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/04/2016 | 18:35 | מאת: טליה

פרופסור זיידמן שלום, בת 28, אני אחרי ivf ראשון שלא הצליח( החזירו לי בלסטוציסט)כרגע עברתי ivf2 ( עובר בן 3 ימים)עם תמיכת אינדומטרין ואסטרופם. מחכה לבצע בדיקת דם בעוד מס ימים. בעלי עשה בדיקת זרע שהיתה טובה. שאלתי היא : האם יש צורך שבעלי ייבצע בדיקת הלוספרם של הזרע?? אני כרגע עם עוברים שלפי הרופאים שמטפלים בי מצויינים( מוקפאים). האם יכול להיות שפספסנו את הבדיקת הזאת ויש צורך לעשות אותה? איך אפשר לדעת? זה שיקול שלנו או של הרופא להפנות אותה לבצע אותה? תודה מראש על המענה. וחג שמח

הבדיקה, שגם כך הערך והאמינות שלה מוגבלים, לא כל כך רלוונטית למי שכבר עשתה טיפול הפריה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית