סיכויים להיריון ע"פ פרופיל הורמונלי ו-AFC

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/04/2016 | 20:24 | מאת: גילית8

שלום רב אני בת 40, ללא ילדים ומאד רוצה כעת להיכנס להיריון. בפרופיל הורמונלי שביצעתי לפני כחודש, יום 3 למחזור יצא: FSH-7.5, E2-523, LH-4. רופא פריון הנחה לחזור על הפרופיל, הפעם ביום הראשון למחזור ויצא: FSH - 9.7, E2-246. כמו כן בבדיקת AFC ביום 6 למחזור - נמצאו 3 זקיקים בכל שחלה בגדלים 13, 8, 7 (בשני הצדדים אותו גודל). רקמת ורירית רחם תקינות. שאלותיי: 1-על מה מעידות התוצאות החוזרות, ובכלל? מהם סיכויי להיכנס להיריון עם IVF? (הרופא לא היה אופטימי...) 2-האם מומלץ שאבצע בנוסף גם בדיקת AMH? 3-הבנתי שייתכן וקופ"ח מכבי לא תאשר לי לי בכלל טיפולי פוריות לאור מדדים אלו. האם אכן?

1. התוצאות החוזרות מעודדות ומורות שיש לך כנראה עדיין ביציות בשחלות. כך שנראה שיש סיכוי סביר להרות ב- IVF. 2. לא נראה לי שבדיקת ה- AMH תשנה את המסקנה, שכדאי לך לנסות להרות כעת. 3. לא. אין סיבה שלא יאשרו.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית