רירית דקה וציסטות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

18/04/2016 | 19:38 | מאת: דקה

שלום רב, בבדיקה אצל רופא נשים ביום השביעי למחזור הוא אמר שהרירית דקה מדי. 1.הוא החליט זאת על סמך אורך המחזור והקרבה לביוץ? בנוסף, יש לי 2 ציסטות אחת בכל שחלה - 5 סמ בימין ובשמאלית פחות מ5 סמ.. 2.האם הרירית הדקה יכולה לנבוע מהציסטות? 3. מה אחוזי ההצלחה של ניתוח להסרת ציסטה בקולונסקופיה? 4. אם לאחר מעקב זקיקים הרופא יצפה שיש ביוץ תקין נכון יהיה להגיד שהציסטות לא אלה שמונעות את הכניסה להריון (8 חודשים של ניסיונות)?

1. יתכן. 2. הרירית הדקה לא יכולה לנבוע מהציסטות. 3. אולי את מתכוונת לפרוסקופיה. אני מניח שתמיד מצליחים. 4. נכון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית