בדיקת ביוץ ביתית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

18/04/2016 | 09:04 | מאת: נינה

שלום רב, אני מבצעת בדיקת ביוץ ביתית בחודשיים האחרונים ובאופן עקבי ביום 11 למחזור מופיע פס שני חלש, ביום 12 מופיע פס שני כמעט בעוצמה של פס בקורת וביום 13 - 2 פסים חזקים. ביום 14 התוצאה שלילית. לבעלי נתוני זרע לא טובים אך השגנו הריון בעבר, בגלל נתוני זרע אנחנו צריכים לקיים יחסים יום כן יום לא ( או במרווחים אחרים) השאלה מתי הזמן האופטימלי בשבילנו לקיום יחסי מין כדי להרות. תודה!

הזמן האופטימלי בשבילכם לקיום יחסי מין כדי להרות, הוא יום לפני הביוץ וביום הביוץ. היום לפני הביוץ אמור להיות היום עם הפס החזק.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית