תמיכה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/02/2016 | 15:10 | מאת: Dana

שלום! אני מקבלת לתמיכה 2*2 של פרוגינובה 2*2 אנדומטרין וזריקה 1 של גיסטון מיום שלישי אחרי החזרה , כבר שבועיים. האם יש לתרופות אלה תופעות לוואי? או השפעם על קרישיות? האם מותר להניק עם כול זה את הילד( שנה ו10)? תודה רבה!!

יש לתרופות אלה תופעות לוואי. הפרוגינובה מגבירה את הנטייה לקרישיות. ההורמונים עוברים בחלב האם לתינוק, אם כי ההשפעה על התינוק לא גדולה.

12/02/2016 | 16:41 | מאת: dana

לכמה זמן מגבירה קרישיות? רק כשהלוקחים אותה או גם אחרכך? אני צפויה להשאר עםפרוגינובה עד לדופק ! לגבי הנקה זה מאוד מלחיץ! יש לי בן! אני מזיקה לו עם הנקה בגלל הורמונים נשיים שאני מקבלת?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית