שליית פתח לאחר סקירה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/02/2016 | 14:40 | מאת: אריאלה

שלום פרופ' זיידמן , אני בשבוע 17 ,( לאחר הרבה נסיונות IVF) לאחר הסקירה המוקדמת לפני שבועיים הרופא ראה שהשלייה חוסמת את הפתח ואמר לנו להימנע מקיום יחסי מין עד הסקירה המאוחרת נקווה שהיא תזוז. שאלתי היא , האם גם להימנע מספורט ? לפני ההריון הספורט היה שגרת חיי ומאז שאני בהריון לא עשיתי בכלל ספורט. אני רוצה לעשות שחייה והליכה מתונה ואיטית, האם עקב המצב זה יחמיר/יזיק לי ? תודה מראש

בד"כ אין צורך להימנע משחייה והליכה מתונה ואיטית, אך כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית