חומצה פולית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/02/2016 | 21:12 | מאת: היי

אני לקראת שאיבה והתחלתי לקחת צנטרום , תוסף תזונה המכיל את כל הויטמינים. בנוסף לזה אני נוטלת חומצה פולית כבר שנים 400מג. בצנטרום רשום שיש חומצה פולית 200 מג. השאלה אם ליטול חומצה פולית רגיל - 400מג ביחד עם צנטרום ? להפסיק חומצה פולית ומספיק 200 מג ? תודה על המענה

הצנטרום לא מומלץ למי שמתכננת היריון מאחר שהוא מכיל ויטמין A שיכול לגרום למומים בעובר. עדיף לעבור למולטיויטמין שמותאם להיריון, שמשווק על ידי יצרנים שונים תחת השם פרנטל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית