צמיגות גבוהה לאחר השבחה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/02/2016 | 20:33 | מאת: רונית

שלום רב, בחודש זה נעשו שתי הזרעות. בהזרעה הראשונה לאחר השבחה. להלן הנתונים : ריכוז : 48X10 (העשר בחזקת שש ) תנועתיות 92% total motile count :22X10 ( העשר בחזקת שש ) ובנוסף הייתה הערה : צמיגות גבוהה מאוד ! האם ניתן להשיג מהזרעה זו הריון ? והאם בעיית הצמיגות הגבוהה מאוד לאחר השבחה והזרעה מחייבת בירור לאי פריון ? תודה

אני מניח שההערה על צמיגות גבוהה מאוד מתייחסת לזרע לפני ההשבחה, ואמורה להיפתר על ידי ההשבחה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית