תמיכה לאחר שאיבה ביציות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

05/02/2016 | 21:27 | מאת: רינת

שלום רב אני סובלת מכאב ראש כרוני כתוצאה מתאונה ומושתלת אלקטרודה. אשמח לחוות דעת יש לי רופא שאני מאוד אוהבת אבל היום לראשונה מזה בערך שנה יצאתי ממנו חסרת שקט ומעורערת . אני תמיד מקבל לאחר כשבוע מההחזרה עוד הרבה לפני הבטא . בתחילת הסבב הזה הרופא החליט לתת לי גסטון 2 יח' ביום . היום הוא החליט לשנות לי ולהחזיר אותי לאטרוגסטן 4 יח' ליום . אני מרגישה שהשינו של הפרוטקול הוא כתוצאה מהפחד של הרופא שלי מהכאב הראש של י כי יצאתי היום מההרדמה כאובייה מבחינת כאב הראש . האם ההית חושש לתת בגלל זה גסטון בגלל כאב ראש? והאים אתה ההיתה נותן תמיכה אחרת בגלל שאני מקבלת תמיד לפני ?( יש לצין שבעבר קרינון גרם לי לגרד נוראי לכן לא מקבלת אותו ) יש לי פחד לקבל שוב לפני בא לי פעם אחת להתרגש כמו כל הנשים ביום הבטא גם אם שללי אבל העיקר להגיע לבטא ולא לקבל לפני

אין שום הבדל משמעותי ביעילות בין תמיכה עם גסטון לתמיכה עם אוטרוגסטן. בהתאם אין סיבה להניח שאחד מהם קשור יותר או פחות עם כאבי ראש.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית