זרע בעייתי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/02/2016 | 20:22 | מאת: דנה

שלום רב , בת 36 , 2 ילדים מהריונות ספונטאניים ומהירים. לפני שלושה חודשים הפלה טבעית בשבוע 5 עקב שק ללא עובר. בשתי בדיקות זרע שבעלי עשה בחודשיים האחרונים יצא ריכוז 9 מיליון ומורפולוגיה 1 אחוז. בהלוספרם יצא 18.5 אחוז שברים. האם להמשיך לנסות טבעי או לעבור לטיפולים ? האם צריך הזרעות או הפריות ? יש בדיקות שמומלץ שאני אעשה?

העובדה שהיית לאחרונה בהיריון מורה שאת לא חייבת לעבור ישר לטיפולים, למרות שברור שהללו עשויים לקצר את התהליך.

03/02/2016 | 21:33 | מאת: דנה

כמה זמן מומלץ לנסות לפני שנפנה לרופא פוריות ?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית