בדיקות אולטרסאונד ודם עקב מחסור לא סדיר

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/02/2016 | 16:01 | מאת: חני

בס"ד בחודשים האחרונים אני מקבלת מחזור כל 20-21 יום [לפני זה, היה משתנה- בין 20-28 יום]. עשיתי בדיקת אולטרסאונד בטני [הבדיקה נעשתה בימים 3-5 למחזור]: עובי רירית= 6.7 מ"מ רחם: אורך- 45 מ"מ, רוחב: 46 מ"מ, עובי: 33 מ"מ. שחלה ימנית: אורך: 21 מ"מ, רוחב: 16 מ"מ שחלה שמאלית: אורך: 21 מ"מ, רוחב: 17 מ"מ הערות לכל שחלה כתוב: ב.מ.פ וזקיקים קטנים. דוגלס: ללא נוזל. בדיקות דם [הבדיקה נעשתה בימים 3-5 למחזור]: BETA-HCG < 5 ESTRADIOL : 359 pmol/L FSH: 8.1 IU/L LH: 6.4 IU/L PROGESTERONE <2 PROLACTIN: 398.5 mU/L TSH: 3.44 mU/L מה זה אומר? יש בעיה? תודה מראש

נראה שהבדיקות תקינות, אבל מחזורים כל כך קצרים נחשבים חריגים ועלולים להקשות על כניסה להיריון.

03/02/2016 | 10:24 | מאת: חני

בס"ד תודה רבה על תשובתך. בנוסף- בשנים האחרונות אני מסירה שיער בלייזר במפשעה [ועוד מקומות]. יכול להיות קשר? אם הבדיקות תקינות, מדוע המחזור קצר? ממה זה נובע? יש מה לעשות בנידון? תודה מראש

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית