שבוע אחרי הפלה טבעית בשבוע 6 כאבים חזקים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/01/2016 | 19:28 | מאת: מורן

שלום רופאים נכבדים, בשבוע שעבר בשישי היה הפלה טבעית בשבוע 6 לפני לא ראו שק הריון כי לא הספקתי להיבדק הרופא בפרטי קבע לשבוע 8. הרופאים בבית החולים ביום שישי עשו אולטרסנד וראו שרוב התוכן של הריון יצא בטבעי היה דימום חזק ושנשאר מעט חומר ברחם וביקשו להגיע שוב פעם לבדיקה ביום ראשון הגעתי לבדיקה נוספת בראשון ראו שהבטא ירדה משמעותית עשו פעמיים אולטרסנד וראו שאין משהו מחוץ לרחם אלה בתוך הרחם ראו שאריות בתוך הרחם והמליצו לעשות ציטקוק, גרידה, או לחכות למחזור הבא שרוב מה שנשאר יצא. החלטתי לחכות למחזור לאחר הפסקת אנדומטרין הגיע בשלישי מחזור ויצא עוד קרישה דם. אני אציין שהמחזורים שלי קשים ומלווים בכאבים חזקים. שאלתי כזאת אני כבר שבוע סובלת מכאבים חזקים בבטן התחתונה התכווצויות חזקות הכאבים הולכים ובאים אני לוקחת כדורים כגון: אופטלגין,אדוויל,אקמול,אדקס מגוונת בן הכדורים אבל הכאבים לא פוסקים הדימום חלש מאוד ויש הפרשות חזקות בכל גוני הצבעים צהוב ירוק חום הכאבים חזקים שזה מנטרל אותי רק למיטה . האם זה הגיוני לאחר הפלה? באולטרסנד לא רואים כלום למה יש התכווצויות כאלו? האם ללכת שוב פעם לבית חולים? מה אני יכולה לעשות? אני סובלת תודה רבה לכם על התייחסות קריאת התגובה הארוכה תודה רבה

הכאבים אמורים להשתפר בהדרגה, כך שכדאי לך לחזור לרופא המטפל להיבדק כי כאבים עזים שלא פוסקים זה לא מצב תקין.

01/02/2016 | 21:36 | מאת: מורן

הלכתי לרופא נשים שלא ראה כלום ושלח אותי למיון. אני אמתין למחר ואם לא יהיה מרגוע או הקלה הגש בשלישית למיון. תודה רבה רבה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית