ivf

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/01/2016 | 15:58 | מאת: חסוי

שלום רב, אני בת 27 מיועדת לטיפולי ivf, הבנתי שאלו הם טיפולים קשים אך אני מפחדת יותר מכל מהזריקות האם המזרקים הם ארוכים או קצרים?, וכמה זמן לוקח כל התהליך עד כניסה להריון כולל כל התהליך? [ חוץ מהבדיקות שצריך לבצע לפני לקיחת ההורמונים], וכמה זריקות אצטרך לקחת בהתחשב בגילי? אשמח לקבל כל אינפורמציה אודות טיפול זה.[אציין כי הבעיה לא אצלי, ] תודה רבה.

אני מציע שתקראי באתר www.baby4u.co.il את הכתבה: הפריות מבחנה: פעולה מורכבת בשלבים פשוטים http://www.baby4u.co.il/Content.aspx?id=737 יש שם מאמרים רבים נוספים בנושא.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית