החזרת עוברים מחזור טבעי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/01/2016 | 14:49 | מאת: טל

שלום, אני בת 41, עומדת בפני החזרה של עוברים מוקפאים( פוריות ירדה עם הגיל ונשארו עוברים מהעבר) המחזורים שלי סדירים, ורירית הרחם שלי בזמן הביוץ 9.3 ממ, האם לאחר החזרת עוברים מופשרים קיים הכרח לטיפול בפרוגסטרון? מעיון בספרות הבנתי שזה לא בהכרח שיפר את התוצאות באופן ברור ולכן לא הבנתי מדוע הרופא רשם לי תמיכה כזו. אני סובלת מאוד מהנרות ובעיקר משינוי מצב רוח עם הטיפול בפרוגסטרון): לציין בעברי שני הריונות תקינים ספונטניים ללא תמיכה. מה דעתך?

לא חייבים, אבל אצל אחזו קטן של הנשים התמיכה מגדילה את הסיכוי להיריון. אולי תנסי תמיכה עם טבליות דופסטון דרך הפה או זריקות פרוגסטרון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית