אוביטרל אחרי הזרעה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

27/01/2016 | 14:09 | מאת: א

שלום אני מבצעת הזרעות. החודש לראשונה נתנו לי שבוע אחרי הזרעה לקחת זריקת דקפפטיל וזריקת אוביטרל. במקרה כזה אני יודעת שבדיקת הריון מומלץ לעשות שבועיים אחרי הזריקה (השניה, לא זו שהביאה לביוץ ונלקחה לפני ההזרעה) האם זה גם אומר שאיחור במחזור יחשב רק החל משבועיים אחרי זריקת האוביטרל השניה? כלומר 3 שבועות מהזרעה? תודה רבה

איחור במחזור יחשב כשבועיים לאחר הביוץ, רק שבדיקת היריון עלולה להיות חיובית במועד זה רק בגלל זריקת הורמון ההיריון (האוביטרל).

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית