למסירה -מונפור צטרוטייטד ואנדומטרין

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/11/2015 | 08:19 | מאת: הרייונית

מוסרת ללא תשלום תרופות שנשארו מטיפול ההפריה האחרון. אין לי צורך בהן יותר ולכן אשמח למסור למי שצריכה. מדובר פה בחסכון של מאות שקלים. איסוף מאשקלון.

23/11/2015 | 00:44 | מאת: שרי

אני זקוקה לזריקות הללובפרוטוקול שלי [email protected] תודה

13/12/2015 | 11:04 | מאת: On

היי, ראשית מזל טוב. ראיתי שיש לך מנופור וצטרוטייד למסירה אשמח אם תוכלי לצור עמי קשר

11/02/2016 | 11:36 | מאת: גלית

היי, זה עדיין רלוונטי? ואם כן יש לך מנופור? תודה.

03/03/2016 | 18:35 | מאת: אורית

אשמח לקבלם גם תמורת כסף (בעיקר צטרוטייטד ואנדומטרין). האם רלוונטי, ועד מתי התרופות בתוקף? ממש לחוצה, מחפשת בטירוף אחרי התרופות הנ"ל מחכה לתשובה תודה רבה אורית

03/03/2016 | 18:39 | מאת: אורית

שלום, אני מאד אשמח לקנות או לקבל. צטרוטייד ואנדומטרין. צריכה ממש בדחיפות. האם התרופות עדיין בתוקף?והאם בכלל רלוונטי? מחכה לתשובה אורית

10/03/2016 | 08:53 | מאת: אני

היי אורית, סליחה על העיכוב רק עכשיו ראיתי את ההודעה. לצערי רוב התרופות כבר לא אצלי. נשאר לי רק האוביטרול שבתוקף עד 10/16 ... השאלה אם תרצי לבוא במיוחד רק בשביל זה. אם כן אשמח.

10/03/2016 | 08:53 | מאת: אני

היי אורית, סליחה על העיכוב רק עכשיו ראיתי את ההודעה. לצערי רוב התרופות כבר לא אצלי. נשאר לי רק האוביטרול שבתוקף עד 10/16 ... השאלה אם תרצי לבוא במיוחד רק בשביל זה. אם כן אשמח.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית