מגבלה על 4 טיפולי IVF בשנה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/11/2015 | 14:08 | מאת: מיכאלה

בת 40 ללא ילדים, לאחר 4 טיפולי IVF שלא צלחו. התברר לי שקופ"ח מגבילה ל 4 טיפולים בשנה. בהקשר זה מספר שאלות: 1. האם, למיטב ידיעתך, ישנה אפשרות לקבל אישור לחרוג מהמגבלה בהנתן נסיבות מיוחדות [גיל והעדר ילדים]? 2. האם לאור גילי היית ממליץ לי לעשות, בין לבין הטיפולים הממונים על ידי הקופה, טיפולים גם באופן פרטי כדי לצמצם את זמן ההמתנה? זאת לאור קריטיות גיל 40

1. בד"כ ההגבלה בגילך היא לשישה טיפולים בשנה. כדאי לברר שוב את הנושא מול היחידה בה את מטופלת. 2. לאור העלויות ספק אם תוכלי להרשות לעצמך. עדיף להתעקש מול הקופה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית