בדיקת ביוץ?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/10/2015 | 12:43 | מאת: עדי

שלום רב, המחזור שלי סדיר (27-29 ימים). קיבלתי מחזור בפעם האחרונה ב-22/09. ביום שבת (ביום ה-11 למחזור) וביום ראשון (ביום ה-12 למחזור) בדיקות הביוץ הראו לי תשובה חיובית לחלוטין ואתמול (ביום ה-13) תשובה שלילית. מה זה אומר? שהביוץ היה ביום ה-11 או ה-12 למחזור? בעלי ואני שכבנו ביום שישי וביום ראשון. יש טעם לקיים יחסי מין גם היום, למרות שהבדיקה יצאה שלילית? אשמח לתשובתכם. תודה!

אם הבדיקה מדויקת אצלך, הרי שאין משמעות רבה להקדמה של יום יומיים במועד הביוץ. אולי כדאי לך בחודש הבא לעשות מעקב ביוץ מקביל בעזרת מעקב זקיקים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית