תוצאות שקיפות עורפית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

30/09/2015 | 08:42 | מאת: רחל

חג שמח לך פרופ' זיידמן, בשקיפות עורפית הרופא ראה שכל הסיממנים תקינים, עצם האף והנוזל בעורף אך כתב שהסיכון המשוקלל הוא 1:311 רק היום עשיתי את בדיקת הדם המשלימה כך שאין לי עדיין תוצאות סופיות. ממה שאני קוראת באינטרנט הסיכון הזה לא משהו בכלל כי כתוב שמתחת ל- 1:380 יש חשש לתסמונת דאון בין השאר. האם לא נכון מה שקראתי? אשמח להבהרות ממך! תודה מראש

הסיכון נקבע בעיקר לפי הגיל שלך, כך שאם את בת 30 הסיכון שלך מוגבר ואם את בת 40 הבדיקה הפחיתה את הסיכון שלך.

30/09/2015 | 12:04 | מאת: רחל

תודה עבור תגובתך. אני בת 41 - הסיכון לא אמור לעלות עם הגיל...?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית