החזרת מוקפאים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/09/2015 | 09:38 | מאת: הילה

שלום וברכה, בת 35, הוחזרו 2 עוברים מוקפאים במצב טוב מאוד, רירית הרחם-9 מ"מ, מקבלת תמיכה של 3 אנדומטרין ביום ו-6 מ"ג אסטרופם. יש לי בן בכור בנולד כתוצאה מIVF וילדה בת 3.5 מהריון ספונטני. 24 שעות לאחר ההחזרה, הרגשתי התכווציות ולחץ באזור הבטן התחתונה, זה נעלם ביום שלמחרת. קראתי שאלו יכולים להיות סימני השתרשות, האמנם? תודה וחג שמח

יתכן, למרות שלא מוכרת לי עבודת מחקר שמורה על קשר בין תחושת התכווצויות להשרשה מוצלחת.

29/09/2015 | 10:43 | מאת: הילה

תודה על התגובה המהירה מתי בעצם מתרחשת השרשת עוברים שהופרשו והוחזרו? האם השרשה של עוברים מוקפאים זה בעצם מעבר של העובר מהרחם עצמו לרירית הרחם?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית