חייבת את עזרתך

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/09/2015 | 10:18 | מאת: שגית

פרופסור זיידמן היקר, אני באמת אודה לך אם תוכל להבהיר לי כמה דברים. ביצעתי הפריה אחת בה שאבו 11 ביציות הופרו 9 הוחזר עובר טרי מצוין וארבעה הוקפאו כל היתר לא היו ראויים להקפאה. כל ארבעת המוקפאים היו 8 תאים ביום השלישי אחד 5 אחוז שברים, שניים עשרה אחוז ואחד חמישה עשר אחוז. היום בהחזרה עובר אחד לא שרד, אחד נשאר 6 תאים והשאירו אותו לניסיון גידול. לי הוחזרו שניים כאשר אחד 8 תאים ואחד 7. החשש שלי הוא שהעוברים לא איכותיים כי ניתן לראות מגמת ירידה בתאים ובנוסף אחד לא שרד. האם החשש שלי הוא מוצדק? כל הזמן אומרים לי שאני מתעסקת בדברים חסרי משמעות אבל אני מרגישה שזה משמעותי. אודה לך על תשובתך הכנה.

עובדים בני 7 או 8 תאים ביום 3 נחשבים תקינים. את יכולה לבקש לשבת עם אחת האמבריולוגיות לקבלת הסבק, מאחר שבידה דוח המעבדה המפורט.

עובדים בני 7 או 8 תאים ביום 3 נחשבים תקינים. את יכולה לבקש לשבת עם אחת האמבריולוגיות לקבלת הסבר, מאחר שבידה דוח המעבדה המפורט.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית