נטילת אנטיביוטיקה על ידי הגבר

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/09/2015 | 16:35 | מאת: אילנה

שלום רב, האם נטילת אנטיביוטיקה על ידי הגבר בזמן העיבור יכולה לגרום לבעיות בעובר אם ייקלט הריון? האם היא משפיעה על הזרע/על איכותו? תודה

לא משמעותית.

24/09/2015 | 17:21 | מאת: יהודית

האם עדיף להימנע מלנסות להרות בזמן זה? אני בעצם שואלת האם יכול להזיק מבחינת איכות הזרע או רק כמותית? תודה רבה

24/09/2015 | 17:21 | מאת: יהודית

האם עדיף להימנע מלנסות להרות בזמן זה? אני בעצם שואלת האם יכול להזיק מבחינת איכות הזרע או רק כמותית? תודה רבה

25/09/2015 | 09:36 | מאת: ד

שלום האם הסטרואיד פרדניזון משפיע על פוריות הגבר?כנראה מדובר בנטילה לטווח ארוך.תודה

26/09/2015 | 07:14 | מאת: ד

ודה על התשובה.האם ההשפעה יכולה להיות רק בזמן הנטילה או גם אחרי שהוא יפסיק לנטול? האם צריך ללכת למומחה פוריות לפני תחילת הטיפול

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית