סקר ביוכימי טרימסטר ראשון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/09/2015 | 09:09 | מאת: ג

לראשונה הגעתי לשלב זה (הריון לפני שנה שלא צלח) אני קצת מבולבלת לגבי מתי לעשות. בשבוע הבא, 12+3 יש לי שקיפות עורפית הבחורה במעבדה אמרה לי לעשות את הסקר באותו יום בבוקר ורופא הנשים שלי אמר לי לעשות אותו יום אחרי.... הבנתי שזו בדיקת דם פשוטה אז מה זה בעצם משנה מתי?? אני לא יודעת כמה זמן לוקח לקבל תשובות לסקר אבל לא כדאי שכבר אגיע לשקיפות עם בדיקה מוכנה? אשמח להבהרה כי אני פשוט לא מבינה

זה באמת לא ממש משנה, רק שבקופות אוהבים שהבדיקה נעשית תוך 24-48 שעות לאחר המדידה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית