היריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/09/2015 | 21:27 | מאת: גלי

שלום אני בת 40, יש לי 3 ילדים, כשהקטנה בהם בת 6, כאשר ביתי הקטנה הייתה בת שנתיים עברתי הפלה רצונית, לאחר שבוע שח היריון . מאז לא ניסניתי להכנס להיריון. לאחרונה ניסנינו להיכנס להיריון, אך ללא הצלחה , יש לציין כח בעבר ההריונות היו טיבעיים ומידיים וללא התערבות , ברצוני לשאול , מה יכולה להיות הבעיה, תודה

יכולות להיות בעיות שונות, ירידה בכמות ואיכות הזרע או הביציות, פגיעה בחלל הרחם או החצוצרות בעקבות ההפלה וכו'.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית