שחלות פוליציסטיות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/09/2015 | 19:56 | מאת: מרים

ערב טוב, אני סובלת משחלות פוליציסטיות ומטופלת כבר סבב שני בכדורי איקקלומין. בתאריך 28/8 קיבלתי מחזור, 4 ימים אחרי לקחתי איקקלומין 2 כדורים ביום במשך 5 ימים. בתאריך 7/9 עשיתי מערב זקיקים: שחלה ימנית נצפו מספר זקיקים קטנים בתוך השחלה נצפה מבנה בעל הדירות מעורבת עם מחיצות בתוכו בגדול 34*28 ממ שחלה שמאלית גודל זקיק ממוצע 25 ממ הערות לזיקים נמצאו עוד מספר זקיקים בגודל עד 10 ממ. הרופא אמר לי לקיים יחסים ביום חמישי עד שבת 10-12/9. היום בבוקר היו לי הפרשות חומות כמו לפני קבלת מחזור ולקראת הערב היה לי דימום. אני אמורה לקבל מחזור רק בסוף החודש, האם זה תקין?

דימום בשלב מוקדם לא נחשב תקין ואולי את זקוקה לתמיכה עם פרוגסטרון.

18/09/2015 | 08:13 | מאת: מרים

הייתי במוקד ביום חמישי כדי לברר ממה הדימום מכיוון שהרופא שלי לא קיבל (הוא רק ענה לי טלפונית ביום רביעי שלא להתייחס לדימום ולחכות למחזור בסוף חודש ) ובמוקד נאמר לי שעלי להתייחס לזה כמחזור ושוב להתחיל סבב איקקלומין. להמתין למחזור סוף חודש או להתחיל איקוקלמין?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית