דחוף בטא

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/09/2015 | 15:19 | מאת: הילה

שלום בת 24 עשינו הפריה עקב מורפולוגיה של בעלי אחד אחוז חוץ מזה הכל נבדק והכל תקין ... שבועיים אחרי שתי עוברים טריים הבטא היא 17!! מה זה אומר?? אין הריון??? ואם אין הריון עם הוחזרו שני עוברים טריים וטובים לפי מה שהרופא אמר a7 וb10 למה אפילו אחד לא נקלט? את ההשבחה עשינו אצל בר טוב והתנועה הייתה טובה מאוד ובשיטת icsi !! מה נראה לך שקרה???

לא כל עובר תקין מבחינה כרומוזומאלית ולכן הסיכוי של עובר טוב ביום 3 להיקלט הוא רק כ- 20-30 אחוז.

17/09/2015 | 06:55 | מאת: הילה

איך אפשר לבדוק אותו מהבחינה הזאת אם הוא מתאים להחזרה????

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית