מספר שאלות לאחר בטא חיובית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/09/2015 | 12:50 | מאת: שקד

שלום פרופ' זיידמן בת 44, בהריון שני, לאחר 7 טיפולי פוריות. הוחזר עובר אחד ביום השלישי בן 9 תאים, לאחר הנצה. דרך אגב, ההחזרה בוצעה על ידך בשבת 29/8. -:) בטא ראשונה 294 שעלתה לאחר 3 ימים ל-809. 1. מתי אתה ממליץ לבצע בדיקת אולטרסאונד ראשונה, לאיתור דופק ? 2. אני מקבלת תמיכה של קרינון פעמיים ביום (בוקר + ערב), עד מתי עלי להמשיך עם הקרינון ? 3. האם מפאת גילי, ההריון נחשב כהריון בסיכון ? 4. האם עליית הבטא יכולה להצביע על תקינות ההריון ? תודה רבה ושנה טובה

1. ארבעה שבועות לאחר ההחזרה. 2. לפחות עד שרואים דופק ואח"כ לפי הנחיות הרופא המטפל. 3. כן. 4. כן.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית