ניסיונות להרות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/09/2015 | 12:16 | מאת: א

בת 42.5 נמצאת בטיפולי פוריות IVF. כעת אני עומדת לפני טיפול IVF נוסף. מזה שבוע התחלתי לקחת DHEA. האם כדאי לי לדחות את ה - IVF לחודשיים כדי לתת ל- DHEA להשפיע? תוך כמה זמן אמור ה - DHEA לתת את השפעתו המירבית? האם בזמן טיפולי IVF והזרקת הורמונים אסור לקחת DHEA? או אפשר עד מתי? תודה

ההשפעה המרבית של ה- DHEA היא כעבור 4 חודשים, אך מאחר שבכלל לא ברור אם תהיה השפעה לא הייתי דוחה את הטיפולים. את יכולה לקחת את ה- DHEA ברצף מעכשיו ועד לקבלת תשובת היריון חיובית.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית