בדיקת זרע לא תקינה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/09/2015 | 14:21 | מאת: יעל

שלום רב. אנו מנסים להיכנס להריון מזה חצי שנה ללא הצלחה. אנו בני 30. לאחרונה בעלי עשה בדיקת זרע. התוצאות הן: ph=8.4 total motility 60% progressive 55% non progressive 5% immotile 40% vitality 60% sperm concentration 60 million total sperm number 150 million morphology noraml forms 1% (לפי שיטת who,2010) האם הבדיקה תקינה? בתודה, יעל.

אחוז התאים בעלי צורה תקינה (המורפולוגיה) נמוך.

01/09/2015 | 20:43 | מאת: יעל

תודה רבה פרופסור זיידמן על תגובתך. האם זה דורש בירור נוסף? האם יתכן הריון טבעי עם זרע כזה?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית