אי ודאות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/08/2015 | 21:51 | מאת: תמר

שלום הנני מעונינת,לשאול בבקשה שאלה, אני בחורה , בת 40 והנני לאחר שתי הזרעות, נאמר לי, על ידי חברה, שצריך לאחר, 14 יום לבוא, ולעשות בדיקת הורמונים ובבית החולים אמרו לי להמתין , לראות מה קורה, ועם אני מקבלת מחזור לבוא ביום השני למחזור, אני מרגישה מאוד מבולבלת. כי אני לא יודעת מה לעשות. אין לי, מושג, מהי בדיקת בטא.והאם אני צריכה לעשות, אותה לאחר 14 יום, אני מרגישה מאוד מבולבלת. את הבדיקה, הראשונה, עשיתי ב21 לחודש, ואת השניה ב.24לתשיעי. אני מרגישה שלא ממש, נותנים לי תשובות. שאני כל הזמן בתחושת, תסכול , מועקה ואי ודאות. אשמח מאוד, עם תוכלו לעזור לי, תמר.

בדיקת בטא עושים שבועיים לאחר ההזרעה או במידה ועברו יותר משבועיים וטרם קיבלת ווסת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית