מנופור

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/08/2015 | 18:55 | מאת: תכלת

קיבלתי הנחיה להזריק מנופור מיום ראשון, וזאת פעם ראשונה עם הזריקה הזאת. ראיתי ביוטיוב את ההנחיה לערבוב החומרים אבל לא אמרו לי כמות.. יש צורך לשאול או שיש כמות קבועה?

28/08/2015 | 20:19 | מאת: שירי

כל אחת מקבלת מינון שונה, שמותאם לה... הרופא צריך להגיד לך איזו כמות להזריק. אולי זה רשום לך בהנחיות שקיבלת ממנו?

תלוי מה הרופא רשם לך. אם מדובר באמפולות הישנות של 75 יחידות, אז אפשר לערבב נוזל ממיס אחד עם עד שלוש אבקות. אם ניתן לך מרשם לאמפולות החדשות (Multidose) של 600 או 1200 יחידות, אז ממיסים את האבקה בכל הנוזל ומשתמשים במזרק המיוחד לקביעת המינון שיוזרק בפועל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית