דימום השתרשות?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/08/2015 | 12:43 | מאת: שירה

אנחנו מנסים להיכנס להריון כבר כבר כמעט שנה (יש לי שחלות פוליציסטיות ואני לוקחת גלוקומין להסדרת הביוץ), עברתי הפלה לפני כחודשים כשלאחריה קיבלתי מחזור ב30.7. ב23.8 נהיו לי כאבי בטן ממש חזקים כמו כאבי מחזור אך קצת יותר חזקים ובערב ראיתי שמתחיל לי דימום ממש קל, שנראה בניגוב אך לא מכתים את התחתונית. הדימום נמשך כיומיים (לסרוגין) ולא התפתח לכדי מחזור. היום בבוקר (28.8) עשיתי בדיקת הריון אך לצערי יצא שלילי, האם לדעתך יכול להיות שמדובר בדימום השתרשות? אם כן כמה זמן אחרי הדימום אפשר לעשות בדיקת הריון? יש לי תור לרופא ביום שלישי אבל קשה לחכות..

דימום השתרשות הוא לא תופעה נפוצה, אבל אם יש לך ספק את תמיד יכולה לחזור עוד כמה ימים על בדיקת ההיריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית